Flugfiske

Många av våra unga som fiskar i dammen har börjat med flugfiske. några har blivit så pass bra att dom lagt undan spinngrejerna för det är roligare att drilla fisk med flugspö. bra att veta då att kolla tafsen ofta, inga knutor eller nått slitage. Det står ofta en stor fisk på tur att locka till hugg.

Bra kamp 😀

Bra kamp 😀

Lyckades som ett proffs 👍

Lyckades som ett proffs 👍

Spinnfiske

Oavsett om man flugar eller spinnfiskar så är det alltid lika roligt att få fisk. bra utrustning för dammen är Haspelrullar och inkapslade spinnrullar. lintjockleken rekomenderas att ligga på 0,25 då vi även har fiskar som kan väga upp till 6kg. innan fisket så kolla även slirbromsen så den är rätt inställd

Tre lyckliga nybörjare 👍

Tre lyckliga nybörjare 👍

Ungdomsfisket

Dammen är i stort sätt mycket lätt att fiska i för yngre mästerfiskare. Bra bryggor att stå på , flugfiske kan fiskas runt hela dammen, och det är lätt att håva sina stora fiskar nästan överallt vid dammen.

Alla vuxna med fiskekort får ha två barn upp till 12 år med sig på fiskeäventyret.Dessa barn får även fiska med egna spö trots att man bara har ett kort, dock gäller då 2 fiskar sammanlagt. 

Tummen upp för dammen 😀

Tummen upp för dammen 😀

Kärlek till fiske 👍

Kärlek till fiske 👍

Dela den här sidan